mandag den 15. august 2011

Den store Titelkamp


     
Senest i november skal vi til folketingsvalg - og meget tyder allerede på, at det bliver en kamp om at udstille modstanderens svagheder og negative sider, snare end at fortælle om sin egen politik, måske fordi de ikke har nogen og vil komme i vanskeligheder ved at forklare sig.

     En boksekamp om danmarksmesterskabet er i fuld gang.


 Den nuværende titelindehaver er katastrofalt bagud på point. Inden han gik ud til femtende og sidste omgang, fik han at vide af sin træner i ringhjørnet, at han ikke kunne vinde, med mindre han brugte beskidte tricks – og som træneren sagde: Gå efter at slå under bæltestedet og i nakken, brug dine albuer og nik ham eventuelt en skalle, når du befinder dig mellem ringsidedommeren og modstanderen, thi så ser dommeren det ikke.

     Omgangen er ved at være forbi og selvom det er lykkedes, at bruge beskidte tricks i denne sidste omgang, var han nu alligevel trængt op i det ene ringhjørne, hvor han nu dækkede sig bag dobbeltparader, i håb om bare at undgå at ende på ryggen i kanvassen, mens han ustandselig råbte til dommeren, at modstanderen brugte beskidte tricks. Men desværre for ham, var dommeren vågen og opmærksom under hele kampen og havde gennemskuet danmarksmesteren, som tabte titlen da gongongen lød for sidste gang.

     De eneste blandt tilskuerne, der ikke havde set danmarksmesteren som uren bokser og taber, var hans glødende tilhængere, der også var af den klare opfattelse, at modstanderen var et dumt svin. Alle andre var tilfredse med resultatet.

     - Det er nøjagtig sådan vi efter alt at dømme kommer til at opleve den kommende titelkamp.