fredag den 12. august 2011

Et dansk Ku Klux Klan

     At der findes en højreradikal gruppe af mennesker herhjemme kan vel næppe komme bag på nogen og, at de udspringer fra blandt andre Den Danske Forening og Dansk Folkeparti, kan vel betragtes som en selvfølgelighed og kan vel nærmest kaldes for en dansk udgave af Ku Klux Klan.

     Denne forening, der kalder sig ORG, foretrækker åbenbart at hemmeligholde deres formål, men at de vil bekæmpe alle slags udlændinge og socialister, giver dog en vis sandsynlighed, når man tager i betragtning hvorfra de udspringer, nemlig fra blandt andet ovennævnte forening og parti.

    Ifølge deres egne oplysninger findes der i omegnen af 300 medlemmer, der spænder fra folk i topstillinger til rene bøller. At de har tilhængere der langt overstiger medlemsantallet, må man formode, når man lytter til snakken omkring de ternede duge i hjemmene hos mange af de reaktionære, Konservative og Dansk Folkepartis vælgere.

     De har haft – og har måske stadig grene inde i politiets rækker, der kan fodre foreningen med oplysninger om personer med udenlandsk, muslimsk og/eller socialistisk herkomst – og hvad de vil bruge disse oplysninger til kan man kun gisne om, men det virker skræmmende for et land som Danmark, at en sådan forening findes i undergrunden, et land der ynder at prale af, at have et fredeligt og åbent demokrati,

     Jeg vil tillade mig, at kalde disse medlemmer af en så odiøs forening for uoplyste, reaktionære og dårligt dannede stakler, der tilsyneladende uden at vide det selv, er med til at bekæmpe netop den frihed, som bl.a. socialdemokrater, altså socialister har opnået gennem årtiers fælles kamp for en velfærdsstat.

    Muligheden for at få skovlen under en sådan forening, ligger umiddelbart ikke i politiarbejde, vil jeg mene, eller som en sag man kan overlade til PET, der også kan være infiltreret, men kan kun bekæmpes med generel samfundsoplysning og seriøse politiske debatter i medierne, hvis det overhovedet mere er muligt – og så kan man bare håbe på, at disse kulturmæssige undermålere kan høre og læse.
     - Men det er der naturligvis ingen garanti for, når man kender disse medlemmer og medløberes outrerede meninger.