tirsdag den 14. juni 2011

Ekspert taler Søren Pind ned af taburetten

     Hvis man for bare et år siden havde spurgt Konservative og Venstre om, hvad de ville synes om at skærpe kontrollen ved vore grænser, havde de troet man ikke var rigtig klog og henvise til EU og Schengen-aftalen.

     Nu gør de alligevel hvad de kan for at nedtone betydningen af en sådan skærpet grænsekontrol udelukkende for at tækkes den laveste fællesnævner blandt vælgerne, og hermed hentyder jeg naturligvis til DF og dets vælgere, og det gør de udelukkende for at få deres forringede pensionsreform igennem og udsætte et folketingsvalg til allersidste øjeblik.

     Når så Marlene Wind, der er EU-professor og ekspert, taler dunder om dette, bebrejder de hende i skarpe vendinger, at hun udtaler sig om politik og det bør hun ikke, mener de. 
   Men hvis ikke netop EU er et politisk projekt, hvad er det så ?

     Søren Pind og Pia Kjærsgaard giver udtryk for, at de ved bedre en omtalte professor. Det er ikke første gang og ganske sikkert heller ikke sidste, at en professor og ekspert udtaler sig indenfor sit felt, og en politiker efterfølgende siger, at han/hun er ligeglad med denne eller disse eksperter og giver udtryk for, hvad sandheden i virkeligheden er, hvis denne ekspert er uenig i deres politik. - Ak ja. Hvor mon vi finder en form for sandhed, er det mon hos eksperter, eller politikere ?

     Som sagerne står lige nu virker det tydeligt på enhver, der ellers kender de borgerliges mening om EU, at det ikke gælder EU eller Danmarks tilhørsforhold til det europæiske samarbejde, men udelukkende om ministertaburetter. Det er vel så visionsløst og sølle som noget kan være.

     Jeg har ikke de største forhåbninger til DF’s vælgere, men jeg kan håbe på, at Venstre og Konservative vælgere forstår at straffe dem alle ved det kommende valg. 
   Og man kan således håbe på, at DF herefter vil blive sat helt uden for indflydelse og så ad åre forsvinde helt fra det danske politiske landskab.