fredag den 9. september 2011

Nye og bedre tider i sigte

Meningsmåling den 9.september 2011

     Selv BT har gjort hvad de kunne for, at miskreditere Helle Thorning Schmidt med deres forside om en tvivlsom skattesag, ser det ud til at vælgerne er i stand til selv, at sortere skidt og snot hver for sig – og efter duellen på TV2 torsdag aften, var det spændende at se hvad de nyeste meningsmålinger ville sige.

     Heldigvis ser det ud til, at rød blok igen øger sin tilslutning på bekostning af den blå blok og, at vi efter 10 år med en borgerlig marionetregering, ført af Dansk Folkeparti, får en ende.

Meningsfæller og bedste venner
     Danmark kan ikke være tjent med, også i fremtiden, at være ledet af en statsminister med så dårlige lederevner, - en finansminister som Klaus Hjort Frederiksen, der virker som en gammel rejsegrammofon, med en 78-plade der kører i samme rille - og en udenrigsminister som Lene Espersen, der mere lyder som en skærebrænder når hun taler uden at sige noget og som oven i købet skal repræsentere Danmark udadtil.
     Alene det er rædsomt at tænke på.

     At vi så samtidig har måttet stå model til det reaktionære, fremmedfjendske og nationalistiske, Dansk Folkepartis indflydelse på alle beslutningsprocesser, har bestemt ikke gjort rigets tilstand bedre, for ikke at tale om vores omdømme over for udlandet.
     
     Så alle os, der tænker på velfærdsstatens overlevelse, kan glæde os over disse positive, nyeste og seneste meningsmålinger og håbe på, at de holder – og forhåbentligt bliver endnu bedre på selve valgdagen.