fredag den 22. juli 2011

Computerspil for folket

       
     Linda Kristiansen fra Det radikale venstre har skabt uro i partiet ved, at få konstrueret et computerspil, hvor man kaster sko efter Pia Kjærsgaard. 
     Jeg kan være enig med de medlemmer der mener, at man burde diskutere politik i stedet for - som det så populært hedder; at gå efter manden i stedet for bolden.

     Alligevel er det ganske smart, når man virtuelt kan få luft for sine frustrationer og samtidig more sig kosteligt. Hvem har ikke fra tid til anden haft lyst til at smide forbudte ting og sager efter en brugtvognsforhandler, eller en bankrådgiver ?

     Problemet med det omtalte spil fra Det radikale Venstre er, at det synes at være arabere, der kaster sko efter damen, men arabere går så vidt vides for det meste i sandaler og det giver ikke rigtig nogen effekt, hvis man virkelig vil lægge alvor i sine frustrationer. 
     
     Det burde i stedet være træsko, eller endnu bedre, træskostøvler, men så skulle det jo være bønder og lignende godtfolk, som jo normalt går i den slags fodtøj, og så er vi jo inde på Dansk Folkepartis egne kernevælgere.

     Dansk Folkepartis vælgere ville nok hellere more sig med et spil, hvor Pia Kjærsgaard bærer en turban og man skal kaste appelsiner i den. Men at forestille sig damen med en turban er lige så urealistisk - og så er vi jo lige vidt med hensyn til sjove computerspil.

     Man kunne også forestille sig et spil, hvor man kaster agurker efter Jesper Langballe, men her er problemet nok bare, at det vil være svært at se forskel på manden og agurken. 


     
     Men herfra skal det i hvert fald ikke skorte på et venligt råd til DF - det manglede bare; man kunne afholde et event, hvor man fik lov til at kaste sko efter Pia Kjærsgaard i virkeligheden - mod betaling på fx. 10 kr. Det ville formentlig være en smart og hurtig måde at spæde partikassen op på - jeg ville i hvert fald få en nyslået tikrone op af lommen i en rasende fart og tage del i morskaben.