onsdag den 30. maj 2012

Venstre vender ryggen til


         
           Hvis man som jeg har fulgt med i folketingets afslutningsdebat i dag den 30.maj, må det være tydeligt for enhver, at der ikke mere er tale om en diskussion om realpolitik, men mere om utidig magtpositionering.

          Det er lykkedes for den nye regering at præsentere et udmærket oplæg til en skattereform, oven i købet en reform med et ”blåligt” skær og man skulle tro, at partiet Venstre ville klappe i deres hænder og følge deres vælgere ved, at gå ind i en reel og seriøs forhandling med regeringen og således få sat deres præg på reformen.

          Alle andre partier viser tilsyneladende vilje til forhandling og De Konservative og Liberal Alliance finder lige pludselig ud af, at de ved at gå sammen kan legitimere sig over for vælgerne, en legitimering især Lars Barfoed har hårdt brug for efter det seneste katastrofale folketingsvalg

          Selvom skattereformen indeholder mange Venstreønsker viser det sig desværre, at vi andre og især venstrevælgerne tager helt fejl af Lars Løkke Rasmussen. - Manden er ikke interesseret i politisk indhold, men udelukkende om magtpositionen i dansk politik og har vendt ryggen til det hele.

          Hvis Helle Thorning Schmidt får succes med at bevise, at hun er i stand til at gennemføre en skattereform med et bredt flertal i folketinget, så falder den karikatur af vores nye statsminister, som han så ihærdigt prøver at tegne helt til jorden og han efterlades med det indtryk over for vælgerne, at der selvfølgelig er andre end ham, der kan bestride rollen som statsminister her til lands.

- Og det er alt for bitter medicin for lille Lars fra Græsted.